Peruskurssi

Karate on hauska ja monipuolinen kuntoilumuoto, joka perustuu ikivanhoihin taistelutaitoihin.
Karate sopii kaikenikäisille, niin naisille kuin miehille. Kunto ja notkeus kehittyvät harjoittelun myötä.

Karate on ikivanhoista perinteistä kehittynyt nykyaikainen tapa liikkua ja pitää huolta itsestä. Karateharjoittelun avulla itseluottamus ja kunto kehittyvät ja hyvä olo lisääntyy.

Karaten peruskurssilla opetellaan perusasennot ja joukko lyönti-, potku- ja torjuntatekniikoita. Kurssi päättyy loppukeväästä järjestettävään vyökokeeseen. Peruskurssille osallistuminen ei edellytä kovaa kuntoa tai notkeutta, ne kasvavat harjoittelun myötä.

Hyvä ikä aloittaa harjoittelu on minimissään 10 vuotta; tästä olemme tehneet poikkeuksia jos samasta perheestä tulee joko toinen vanhemmista tai vanhempi sisarus mukaan kurssille.

Seuraava peruskurssi alkaa ; päivämäärä ja paikka löytyy etusivulla.  Ensimmäiset harjoitukset heti samana harjoitusvuorona. 

Jos et ehdi ensimmäiseen treeniin, mukaan voi tulla myöhemminkin, kuitenkin viimeistään kaksi viikkoa kurssin alkamisen jälkeen. Harjoitusasuksi riittävät verkkarit ja paita, salissa ollaan paljain jaloin.

Harjoituspaikka ja -ajat

Katso ajat ja paikat etusivulta

 

Valmentajat

Kaikilla Gijomonkain valmentajilla on valmentajakoulutus ja useiden vuosien kokemus karaten valmentamisesta. Seuran päävalmentajana toimii Leo Närvänen 5 dan.

Hinta

Kurssin hinta on 90 €. Jos samasta perheestä tulee useampi kurssilainen on muiden perheenjäsenten maksu on 50€. Lisäksi kurssilaisten tulee lunastaa Suomen Karateliiton lisenssi tai lisenssi+vakuutus, jos ei ole omaa vakuutusta. Katso tarkemmat tiedot vakuutukset osiosta.

Lisätietoja

Lisätietoja kurssissta saat puheenjohtaja Leo Närväseltä, leo.narvanen@gmail.com, puh. 040 502 7842.

» Lue lisää karatesta

» Tietoa Gijomonkai Karateclub Sipoo ry:stä

» Tietoa vyökokeista

» Gijomonkain voimankäytön periaatteet

Ilmoittautuminen kurssille

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kurssimateriaalit:

Henkilötiedot otetaan kurssi-ilmoittautumisen kautta. Varsinainen jäsenhakemus tehdään vasta kun peruskurssi on suoritettu menestyksellisesti ja jatketaan värivöiden harjoituksissa.

Gijomonkai perussäännöt Sipoo

Kurssitiedote kevät 2024