Vakuutukset ja lisenssit

Vaikka karatessa loukkaantumisia tapahtuu harvoin ja harjoittelussa kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen, haavereita ei aina voi välttää.

Kunnollinen lämmittely ja venyttely ovat tärkeitä lihasvammojen ehkäisyssä. Omien taitojen ja rajojen tunteminen on toinen olennainen asia. Harjoituskumppanin kunnioittaminen ja liian rajujen otteiden välttäminen ovat niin ikään keskeisen tärkeitä. Lisäksi karatekan on ottelutilaiteissa syytä suojata itsensä asianmukaisin suojuksin.

Siltä varalta, että varovaisuudesta huolimatta jotain sattuu, Gijomonkai edellyttää, että karatekalla on voimassa oleva vakuutus joko karateliiton tai oman yhtiön kautta. Lisäksi edellytämme voimassaolevaa Suomen Karateliiton lisenssiä. Lisenssi hoidetaan itse kunkin harrastajan toimesta.

Uusi lisenssi kausi alkaa 1.8.2018, hanki lisenssi ja kattava kamppailija vakuutus kätevästi samasta paikasta. 
Uuden lisenssikauden myynti alkaa 15.7.2018

 

Karateliiton tarjoama lisenssi ja vakuutuspaketti on räätälöity juuri kamppailijan tarpeita vastaavaksi yhteistyössä Pohjolan kanssa.  
Hankkimalla vakuutuksen ja lisenssin Karateliiton kautta olet myös mukana tukemassa 
karaten kehitystyötä. 

 

Liitteestä löydät tarkemmat tiedot eri lisenssi + vakuutuspaketeista ja hinnaston. 

 

Lisenssit ja vakuutukset hankitaan tuttuun tapaan https://www.suomisport.fi/ kautta.

 

Jos tulee jotain kysyttävää niin ole ihmeessä yhteydessä liiton toimistoon joko s-postilla info@karateliitto.fi tai puhelin numeroon 010420 8500.

Liiton tiedotteen ja tarkemmat tiedot saat tästä.