Treeni-ilmoittautuminen tehdään My Club sovelluksen avulla

TIEDOTE JÄSENISTÖLLE

Normaalien nettisivujen lisäksi Gijomonkai Karateclub Sipoo on ottanut käyttöönsä myClub-palvelun. myClub on urheiluseurojen jäsenpalvelu, jolla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin (jäsentilin), jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi. Useampi henkilö (esim. molemmat vanhemmat) voi hallinnoida yhtä jäsentiliä.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. myClubista löytyy myös mobiilisovellus, jonka voi ladata maksutta sovelluskaupasta.

Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja. Ohjeita myClubin käyttöön löydät täältä: https://help.myclub.fi

Palvelu löytyy osoitteesta [seuran-domain].myclub.fi

Toimi seuraavasti:

  1. Tee jäsenhakemus osoitteessa: Jäsenhakemus - Gijomonkai Karateclub Sipoo ry. Peruskurssilaisille riittää kurssi-ilmoittautuminen netissä.
  2. Tämän jälkeen siirrämme tiedot myös MyClubiin
  3. Teille tulee sähköpostiinne alla oleva viesti aktivointilinkkeineen

 

Gijomonkai Karateclub Sipoo ry
myClub-jäsentilin käyttöönotto - Matti Meikäläinen

Hyvä Matti Meikäläinen,

Gijomonkai Karateclub Sipoo ry hallinnoi myClub-jäsenpalvelulla yhteisönsä jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäoloseurantaa ja jäsentiedotteita.

Olet saanut käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää kätevästi itse omia yhteystietojasi, saat laskut ja jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa aktiivisuuttasi.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Ystävällisin terveisin,
Gijomonkai Karateclub Sipoo ry

Ota myClub-tilisi käyttöön klikkaamalla alla olevaa painiketta.

 

Aktivoi tilini

 

 

 

 

Gijomonkai Karateclub Sipoo ry - Palvelun tuottaa myClub