Infoa seurasta

Hyvä karateka/ karatesta kiinnostunut

Gijomonkai Karateclub Sipoo ry on toiminut aktiivisesti vuodesta 2004 alkaen; seuran juuret tosin ovat jo vuodessa 2000. Tuona vuonna Seppo Yrtti (6 dan) perusti Gijomonkai ry:n Pornaisiin, jolloin itsekin palasin lajin pariin pitkähkön tauon jälkeen. Tuolloin paluun motiivina oli aloittaa perheen yhteinen harrastus.

Karate onkin lajina siitä kiitollinen, että sitä voi harrastaa erilaisista lähtökohdista alkaen joko kuntoiluna, itsepuolustuksena tai kilpailumielessä. Seuran valmentajilla on pitkäaikainen kokemus lajista sen eri muodoissa; näin kykenemme tarjoamaan jäsenistöllemme laaja-alaista toimintaa.

Seurassamme on aktiivijäseniä noin 50, peruskursseja järjestämme 2 kertaa vuodessa. Lisäksi järjestämme itse leirejä vuosittain sekä osallistumme FSKA Shotokan tyylisuunnan leireille.

Seura panostaa voimakkaasti valmentajien koulutukseen vuosittain, josta osoituksena laaja ja motivoitunut valmentajakunta.

Olemme myös aloittaneet aktiivisen harjoittelun kilparyhmän kanssa, joka on saavuttanut mukavat mitalisaaliit junnukilpailuista, kansallisista kilpailuista sekä myös SM-tasolta. MM tasolla olemme mukana FSKA Shotokan tyylisuunnan kilpailuissa.

Seuralla on kiinteät ja hyvät suhteet eri sidosryhmiin ja yhteistyökumppaneihin. Olemme aktiivisesti mukana FSKA tyylisuunnan ja Suomen Karateliiton toiminnassa sekä kiinteässä yhteistyössä muiden karateseurojen kanssa.

Erityisen lämmin kiitos Sipoon Kunnalle ja Lukkarin koululle hyvästä yhteistyöstä.

Kun harkitset hyvän harrastuksen aloittamista niin ota yhteyttä!

Karateterveisin

Leo Närvänen
Puheenjohtaja/ Päävalmentaja