Peruskurssit alkavat!

26.8.2009

Tervetuloa Gijomonkai Karateclub Sipoo ry:n järjestämälle peruskurssille! Kurssi alkaa Lukkarin koululla järjestettävällä näytöksellä 29.8.2009 kello 10.30 ja varsinainen kurssi alkaa seuraavana maanantaina 31.8.2009 kello 18.30 samassa paikassa. Kurssi kestää koko kevään ja harjoitukset ovat 2 kertaa viikossa.

Peruskurssille osallistuminen ei edellytä kovaa kuntoa tai notkeutta, ne kasvavat harjoittelun myötä. Karate harrastuksena kehittää myös itseluottamusta, kehon ja mielen hallintaa sekä hyvää oloa.

Peruskurssilla varustukseksi riittävät verkkarit ja paita, salissa ollaan paljain jaloin. Kurssin jälkeen tarvitaan karatepuku, jonka hankkimisessa valmentajat auttavat sinua. Kurssille voi tulla mukaan 14.9. asti.

Kurssin hinta on 80 €. Jos samasta perheestä tulee useampi kurssilainen on muiden perheenjäsenten alennus 50%. Kurssimaksu maksetaan 15.9.2009 mennessä tilille Nordea Sipoo tilinumero 198130-1482 harjoituksissa jaettavalla tilisiirtolomakkeella.

Kurssin päättyessä järjestettävän vyökokeen yhteydessä tulee lunastaa Suomen Karateliiton karatepassi, jonka hinta on 25 €.

Huom! Kurssilaisen tulee olla vakuutettu. Valmentajat neuvovat tarvittaessa vakuutusten suhteen.

Harjoitusajat ja paikat

Maanantai kello 18.30-19.30 Lukkarin koulu
Lauantai kello 9.00-10.30 Lukkarin koulu

Ensimmäiset harjoitukset ovat maanantaina 31.8. Lukkarin koululla.

Valmentajat

Seuran valmentajina toimivat:

Seppo Yrtti 4. dan musta vyö (seuran päävalmentaja)
Jorma Terrilä 4. dan musta vyö (seuran 2. päävalmentaja)
Marko Luotolinna 2. dan musta vyö
Leo Närvänen 1. dan musta vyö
Henrik Strang 1. dan musta vyö
Antti Järventaus 1. dan musta vyö
Matias Närvänen 1 kyu (ruskea vyö)
Jan Byman 1 kyu
Lauri Hakulinen 1 kyu
Minna Mouhu 2 kyu (sininen vyö)

Gijomonkai Karateclub Sipoo ry

Gijomonkai Karateclub Sipoo ry on loppuvuodesta 2003 perustettu seura, jonka tavoitteisiin kuuluu erityisesti nuorten liikunnan ja urheilullisen kasvatuksen edistäminen. Toisena tavoitteenamme on perheen yhteisen harrastuksen tukeminen.

Gijomonkai ry Pornaisista ja Gijomonkai Karateclub Sipoo ry toimivat yhteistyössä yhteisillä harjoituksilla ja valmentajilla. Lue lisää.

Seura on Suomen Karateliiton jäsen. Seuran päävalmentijalla on yli 30 vuoden kokemus karatesta sekä harrastajina, kilpailijoina, valmentajina että tuomareina. Päävalmentaja Seppo Yrtti on Suomen Karateliiton toiminnanjohtaja.

Tarkempia tietoja Gijomonkai-seurasta saat tästä.

Seuran puheenjohtajana toimii Leo Närvänen
puh.040 502 7842
leo.narvanen@gijomonkai.fi

Tervetuloa mukaan!